Η εταιρείας μας - Mpazigos.gr

Η εταιρεία διανύει πλέον το 35ο έτος από την ίδρυση της το 1983 από τον Κώσταντίνος Μπαζίγο Διπλ. Μηχανολόγο Μηχανικό, ασχολούμενη τότε με έργα του Ναυπηγοεπισκευαστικού Τομέα. Πολύ γρήγορα έγινε γνωστή για τις υπηρεσίες που προσέφερε αλλά & τις τεχνικές γνώσεις που παρείχε στην επίλυση προβλημάτων τόσο του ναυτιλιακού όσο & του βιομηχανικού χώρου & λόγω των αναγκών που δημιουργήθηκαν επεκτάθηκε & στη λιανική πώληση ναυτιλιακών & πυροσβεστικών ειδών. Με την πάροδο του χρόνου οι εκάστοτε νέες υποχρεώσεις απαίτησαν την μεταφορά της εταιρείας συνεχώς σε νέους μεγαλύτερους χώρους & τέλος σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις από το 2003 επί της οδού Ωρίωνος 73 στη Χαλκίδα και με διακριτικό τίτλο ‘EURO-SAFE’ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΠΑΖΙΓΟΣ.

Από το 1983 έως & σήμερα οι δραστηριότητες της εταιρείας έχουν ταυτιστεί με την αξιοπιστία & την αρτιότητα των παροχών & των προϊόντων της. Με όπλα τη σκληρή δουλειά, τις εμπειρίες και τις γνώσεις πολλών ετών θέτουμε συνεχώς στόχους στην ανάπτυξη νέων εφαρμογών, όπως τη δημιουργία κέντρου επανελέγχου φιαλών χαμηλής πίεσης, την εισαγωγή πυράντοχων υλικών της Γερμανικής εταιρείας FLAMRO εξυπηρετώντας έτσι τις ανάγκες των κατασκευαστών όπως άλλωστε απαιτούν & οι νέες διατάξεις του Π.Δ. 41/2018. Αντιμετωπίζουμε με επιτυχία κάθε πρόκληση που απαιτεί εφαρμογή των Ευρωπαικών οδηγιών βασιζόμενοι σε ένα πλήρη & άρτιο τεχνικά εξοπλισμό με εξειδικευμένο και σταθερό προσωπικό επενδύοντας στη συνεχή επιμόρφωσή τους.

Όλες οι εργασίες τελούν υπό την επίβλεψη του Κώστα Μπαζίγου Διπλ. Μηχ/γου Μηχανικού & εξειδικευμένου από το 2007 στο τομέα της Πυρομηχανικής (Fire Protection Engineering) μετά από μεταπτυχιακές σπουδές επιπέδου Master στην Αγγλία. Είναι επίσης πραγματογνώμων πυρκαγιών & εκρήξεων με δικαστική παρουσία & με μεγάλη εμπειρία & επιστημονική κατάρτιση στο τομέα αυτό.Οι εξειδικευμένες αυτές γνώσεις, μας δίνουν την δυνατότητα να αναλαμβάνουμε έργα υψηλών προδιαγραφών, όπως συστήματα διαχείρισης εκπομπών καπναερίων, συστήματα ψύξης νερού/ αφρού σε φάρμες δεξαμενών, συστήματα ολικής κατάκλισης με CO2, FM200 & INERGEN και μελέτες ΑΤΕΧ, SEVESO & εκτίμησης κινδύνου. Τέλος έχοντας ταυτίσει το όνομα μας με την αξιοπιστία, ευχαριστούμε αυτούς που μας εμπιστεύτηκαν & συνεχίζουν να μας εμπιστεύονται φιλοδοξώντας να είμαστε πάντα ένα βήμα μπροστά από τις ανάγκες σας.

 Σχετικά με τη Πυρασφάλεια

Ο τομέας της Πυρασφάλειας παρέχει προϊόντα & υπηρεσίες σύμφωνα με τους ισχύοντες κανονισμούς. Λειτουργεί με άδεια από το Υπουργείο Βιομηχανίας (709/Φ.14/3563/01-02-18) διατηρεί αναγνωρισμένο κέντρο επανελέγχου δοχείων πίεσης με άδεια από το Υπουργείο Ανάπτυξης (37376/02-04-18) ενώ εποπτεύεται από το Φορέα Ελέγχου ΕΒΕΤΑΜ (MIRTEC 1-00-7535CER11.7011800004).

Σχετικά με τη Ναυτιλία 

Ο τομέας της Ναυτιλίας περιλαμβάνει την προμήθεια υλικών που αφορούν τον ερασιτέχνη λάτρη της θάλασσας, τον επαγγελματία αλιέα και βέβαια αλιευτικά σκάφη όπως γρι-γρι, ανεμότρατες κλπ. Η μεγάλη ποικιλία σε σχοινιά, αλυσίδες, άγκυρες, ναυτιλιακά χρώματα παγκόσμιας αναγνώρισης (HEMPEL, JOTUN) μας καθιστούν εξαιρετικά ανταγωνιστικούς.

Επικοινωνήστε μαζί μας

    ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ